Eigen huis bouwen

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bouwen. Want als geen ander weet je hoe je het liefst wilt wonen. Maar, hoe maak je van je woonwens realiteit en wat kan ons architectenbureau daarin betekenen?

Een zelfbouwproject is een fantastische ervaring maar ook een complex en spannend proces. Het geeft voldoening om zelf een uniek huis te ontwerpen en bouwen dat helemaal bij jou past. Tegelijkertijd moeten er ontzettend veel afwegingen worden gemaakt te midden van soms tegenstrijdige randvoorwaarden zoals tijd, budget, regelgeving en techniek. Als architect zijn we er voor onze opdrachtgever om het overzicht te bewaren, het proces te bewaken, te adviseren bij keuzes. We maken duurzame architectuur: een milieuvriendelijk en mooi woonhuis dat bouwkundig van hoge kwaliteit is.

Wij werken met een persoonlijke aanpak waarin zowel het ontwerp als het proces op onze opdrachtgever is afgestemd. De één heeft bijvoorbeeld al een heel duidelijk beeld voor ogen en wil graag veel zelf doen. Een ander wil zich misschien juist graag door ons laten inspireren en het hele bouwproces uit handen geven. Zo is niet alleen elk huis dat we ontwerpen uniek, ieder proces is dat ook. En hoewel het verleidelijk is om helemaal op te gaan in het hier-en-nu, houden wij rekening met de toekomstige waarde van het te bouwen huis zodat je ook als zelfbouwer een goede investering doet.

Wil je graag je eigen huis bouwen en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Hou onze aanbod pagina in de gaten voor een selectie van zelfbouw kavels en gebouwen. Naast een nieuw huis bouwen zijn er ook andere opties: een ingrijpende verbouwing van een bestaande woning, een bedrijfspand transformeren, een vakantiehuis bouwen of een Tiny House op een creatieve plek neerzetten... Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.