CPO & MO bouwgroep

Samen met een groep gelijkgestemden kun je de mooiste woningen ontwerpen en bouwen. Ons architectenbureau zet de collectieve en individuele wensen om in creatieve oplossingen en duurzame architectuur.

Of jouw bouwgroep nu kiest voor de maximale invloed van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) of via Mede Opdrachtgeverschap (MO) zeggenschap en risico’s deelt met een ontwikkelende professionele partij, als architect betrekken wij de groep en elke individuele deelnemer persoonlijk bij het project. Bij een CPO project bieden wij daarnaast advies en begeleiding tijdens het hele proces, van locatiekeuze tot oplevering. Bouwgroepen die Mede Opdrachtgeverschap overwegen brengen we graag in contact met ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers uit ons netwerk.

Waar soms bouwterreinen of panden onbereikbaar zijn voor een individu, kan een bouwgroep de uitkomst bieden. Tegelijkertijd kan de groepsdynamiek een zelfbouwproject nóg uitdagender maken. Van twee-onder-een-kap, woongebouw, straat tot wijk, wij zorgen voor een overkoepelend plan waarin ruimte is voor individuele wensen. We stemmen wensen op elkaar af en maken creatieve combinaties van ideeën. We brengen gemeenschappelijk gebruik in balans met individualiteit en privacy. Het resultaat is flexibele en karaktervolle architectuur met grote toekomstbestendigheid.

Wil je als bouwgroep duurzaam bouwen, verbouwen of herbestemmen en ben je op zoek naar een kavel of gebouw? Hou dan onze aanbod pagina in de gaten. Of heb je zelf een locatie op het oog en kun je bijvoorbeeld hulp gebruiken bij het samenstellen van een bouwgroep, het vinden van een ontwikkelaar of het overtuigen van de gemeente? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder