Zelfbouw

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bouwen. Want als geen ander weet je hoe je het liefst wilt wonen. Hoe maak je van je woonwens realiteit en wat kan ons architectenbureau daarin betekenen?

De rol van de architect
Een zelfbouwproject is een fantastische ervaring maar ook een complex en spannend proces. Het geeft voldoening zelf een uniek huis te bouwen dat helemaal bij jou past, maar tegelijkertijd moeten er veel afwegingen worden gemaakt te midden van tegenstrijdige randvoorwaarden zoals tijd, budget, regelgeving en techniek. Als architect zijn we er voor onze opdrachtgever om het overzicht te bewaren en te adviseren bij keuzes. We maken duurzame architectuur: een milieuvriendelijk en mooi woonhuis dat bouwkundig van hoge kwaliteit is.

Persoonlijke aanpak
Wij werken met een persoonlijke aanpak waarin zowel het ontwerp als het proces op onze opdrachtgever is afgestemd. De één heeft een duidelijk beeld voor ogen en wil veel zelf doen. Een ander wil zich juist door ons laten inspireren en het bouwproces uit handen geven. In ieder geval houden we altijd rekening met de toekomstige waarde van het ontwerp zodat je als zelfbouwer een goede investering doet.

Actueel aanbod
Wil je eigen huis bouwen en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Hou onze actuele aanbod pagina in de gaten voor een selectie van kavels. Denk je erover na om een bestaande woning te verbouwen, een bedrijfspand te transformeren, of een Tiny House op een creatieve plek neer te zetten? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.