Nieuws

Actueel aanbod kavels en klusgebouwen

Wie goed zoekt op het internet kan leuke kavels en gebouwen ontdekken. Om je te helpen maken wij regelmatig een selectie van bouwlocaties en panden die geschikt zijn voor particulieren en bouwgroepen.

Handige websites
Nederland zelfbouwkavels en CPO
Den Haag kavels en klushuizen
Rotterdam kavels en panden
Amsterdam zelfbouwkavels, CPO en MO projecten
Utrecht zelfbouwkavels
Almere zelfbouwkavels
Bedrijfspanden herbestemmen
Industrieel erfgoed
Rijksvastgoed
Tiny Houses kavels

Actueel aanbod
Pieter de Hoochweg 133, Rotterdam
Voormalig zeemanshuis te koop in Delfshaven dat door een bouwgroep (CPO of MO) verbouwd kan worden tot statig woongebouw. Inschrijving sluit 5 april 2019, 12:00.

Ommoordseweg 1-3, Rotterdam
Voormalig schoolgebouw in Rotterdam te koop dat bijzonder geschikt is om te herbestemmen tot woongebouw door een bouwgroep (CPO of MO). Inschrijving sluit 5 april 2019, 12:00.

Binckhorst Trekvlietzone, Den Haag
Bouwgroepen (CPO of MO) en particulieren kunnen zich inschrijven voor een nieuwbouwkavel aan het water vlakbij het centrum van Den Haag. Verkoop/inschrijving in 2019.

Capadosestraat 9-11, Den Haag
Kluswoningen in een monumentaal schoolgebouw in het Laakkwartier, den Haag. De woningen komen in de zomer van 2019 te koop.

De Nijverheid, Leiden
Kluswoningen en zelfbouwkavels in en rondom de monumentale voormalige nijverheidsschool in Leiden. Optieperiode van mei tot oktober 2019.

Oostenburg, Amsterdam
5 zelfbouwkavels voor CPO bouwgroepen in het centrum van Amsterdam zonder erfpacht. Inschrijven kan tot maandag 22 april 2019, 23:00.

Petroleumhaven C, Den Haag
Zelfbouwkavels voor grote kadewoningen met ruimte voor een bedrijf aan huis in de voormalige Petroleumhaven in Den Haag. Inschrijvingen zullen in 2019 plaatsvinden.

Vrije Wilg, Dordrecht
Zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen op ruime kavels in het groen bij Dordrecht. De optieperiode is begin 2019 van start gegaan.

Kavels Nesselande Waterwijk fase 6, Rotterdam
Zelfbouwkavels in de Waterwijk in Rotterdam op vaarafstand van de Zevenhuizerplas. Medio 2019 worden er mogelijk een aantal kavels in verkoop gebracht.

Mijn eigen Wiericke, Nieuwerbrug
Zelfbouwkavels voor diverse type woningen direct aan het water in Nieuwerbrug. In fase 1 en 2 zijn nog een aantal kavels beschikbaar!

Create@Noord, Amsterdam
Zelfbouwkavels in binnen de ring van Amsterdam, ruim en toch stedelijk, Verwachte start verkoop voorjaar 2019.